Ben Roos Dakbedekking BV

0
Ben Roos Dakbedekking; klaar voor een duurzame waterdichte toekomst!

Ben Roos DakbedekingBen Roos Dakbedekking B.V., sinds 1985 actief als dakdekkersbedrijf. Gedurende de nu 32 jaar van haar bestaan hebben wij de dak-markt zien veranderen. Er zijn onder andere betere dakmaterialen en nieuwe toepassingen van en op daken ontwikkeld, en ook de veiligheid op daken neemt tegenwoordig een belangrijke positie in. Om deze ontwikkelingen bij te kunnen houden beschikt Ben Roos Dakbedekking B.V. over goed gekwalificeerd en opgeleid personeel. Door scholing bij o.a. Tectum en lidmaatschap van Vebidak blijven wij op de hoogte van deze laatste ontwikkelingen.

Voorheen was het primaire en enige doel van een dak de waterdichtheid. Tegenwoordig speelt het dak ook een steeds actievere rol bij diverse extra toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan energiebesparing door het aanbrengen van extra dakisolatie met een steeds hogere isolatiewaarde en aan het opwekken van energie door zonnepanelen.

Daarnaast zien we dat ook de zogenoemde “gebruikersdaken” in opkomst zijn. Voorbeelden hiervan zijn o.a.: dakterrassen, daktuinen en parkeerdaken. Ben Roos Dakbedekking B.V. ziet deze innovaties als een uitdaging en zal u graag begeleiden naar het ”nieuwe daktijdperk”.

 Ben Roos Dakbedekking huis-van-alles-01           Ben Roos Dakbedekking huis-van-alles-Reeuwijk-02
Project in de spotlights:

Een voorbeeld van een recent gerealiseerd project is het dak van het Huis van alles / Bibliotheek in Reeuwijk. Hier hebben wij naast een opwaardering van de PIR dakisolatie ook een duurzame, reflecterende en lucht zuiverende dakbedekking toegepast. Een duurzaam en milieuvriendelijk daksysteem van hoge kwaliteit.

Ben Roos Dakbedekking huis-van-alles-Reeuwijk-03

Tevens hebben wij het dak voorzien van permanente valbeveiliging en voor het hellend dak een waterdichte oplossing op maat aangebracht om verantwoord zonnepanelen te kunnen plaatsen.

 

 

 

Ben Roos Dakbedekking is niet alleen een modern innovatief dakdekkersbedrijf, maar staat daarnaast ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo voorzien wij ons bedrijf van eigen energie door gebruik te maken van zonnepanelen en nemen wij actief deel aan duurzaamheidsprojecten in de regio.

Brochure

 

 

Comments are closed.