Kwerreveld Dakbedekkingen BV

0

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. gevestigd in Winterswijk en Culemborg viert dit jaar haar 60 jarig jubileum!

Kwerreveld-60jaar

Sinds 1957 is Kwerreveld Dakbedekkingen een toonaangevend dakdekkersbedrijf in renovatie- en nieuwbouwmarkt. Kwalitatief goede daken en innovatieve oplossingen zijn speerpunten in onze visie. Dit alles wordt uitgevoerd conform de huidige richtlijnen van Veiligheid, Kwaliteit, MVO en Duurzaamheid. Onze certificeringen zijn: Dakmerk , VCA** , ISO9001, ISO14001. Wij zijn Lid van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA)
Wij onderscheiden ons door onze Achterhoekse mentaliteit, korte lijnen, geschoolde vakmensen, wij zijn lid van Dakmerk (waardoor garantie is gewaarborgd) en door onze technisch oriëntatie.

Kwerreveld-dak1 Kwerreveld-dak2

Bijzonder project in de spotlights:
Kwerreveld Dakbedekkingen renoveert Residentie Nederlandse Ambassade in Beijing

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. is door het Ministerie van Buitenlandse Zaken gevraagd om een dakrenovatie uit te voeren op de residentie van de Nederlandse Ambassade in Beijing.

In november 2016 zKwerreveld-Bejingijn twee van onze vakmensen naar China gevlogen om aldaar het project uit te voeren, in samenwerking met een lokaal team van Soprema. Nederlandse en Belgische producten zijn per schip aangevoerd zijn door ons een scherp gecontroleerd onder
toeziend oog van adviesorganisatie Arcadis. BureauDakAdvies (BDA) heeft een adviserende rol gehad in de ontwerpfase voor detailleringen en uitvoering.

Korte lijnen en een gedegen voorbereiding vormden de basis voor een betrouwbare samenwerking.
Het werk is volgens planning uitgevoerd en naar ieders tevredenheid opgeleverd.

Het dak is voorzien van een tweelaags bitumineuze dakbedekking met een CO2 bindende Olivijn afwerking.

In het verschiet ligt nog een bijdrage aan een lokaal goed doel dat in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in China zal worden bepaald.

Wij kijken terug op een bijzonder en mooi project en bedanken alle betrokken.

再见

 

 

Comments are closed.