Dakbedekking

Dakbedekking

Dakbedekking met bewezen levensduur!

Het aanbod in de diverse soorten dakbedekking is groot en elke aanbieder prefereert kwaliteit te leveren. Kwaliteit is in onze ogen een container begrip, wanneer weet je dat je kwaliteit geleverd krijgt?

Onze visie is een andere, wij leveren uitsluitend dakmaterialen waar iets achter staat. Gerenommeerde producenten van dakbedekking die zich bewezen hebben in levensduur en duurzaamheid. Producenten die innoveren en toekomstgericht denken zoals bijvoorbeeld het circulair bouwen, oog hebben voor het milieu en niet de andere kant op kijken mocht er toch eens iets zijn. Wel zo’n geruststellende gedachte!

Dakbedekking wordt dag in, dag uit bloot gesteld aan onze wisselende weersinvloeden en moet er voor zorgen dat het dak jaren lang waterdicht is en blijft. Bij ons stopt het niet bij alleen bestellen en leveren, wij leveren toegevoegde waarde door actief mee te denken om zo te komen tot de meest duurzame waterdichte oplossing voor ieder dak en elk budget!

Al onze dakbedekkingen zijn voorzien van productcertificaten en een productgaranties. Desgewenst kunnen we je voor jouw projecten een verzekerde garantie aanbieden voor maximale zekerheid.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Meer dakmaterialen

bitumen-app
Bitumen dakbedekking

Onze huismerken voor bitumen dakbedekking zijn Eshagum en Garantgum, kwaliteit voor gunstige prijzen!

EPDM-assortiment
EPDM dakbedekking

Wij maken EPDM membranen op maat voor je en hebben een ruim aanbod hulpmaterialen. Kunnen wij je helpen?

PVC-Monarplan
Kunststof dakbedekking

Onze kunststof dakbedekkingen zijn allemaal thermisch lasbaar, dus brandveilig werken!

wil je meer weten over onze dakmaterialen en producten?

stel je vraag