Projectbegeleiding

projectbegeleiding-dakdekker

Ontzorgen is één van onze specialiteiten!

Al jaren verzorgen wij voor onze afnemers en haar opdrachtgevers projectbegeleiding. Dit kan zijn omdat er gebruik wordt gemaakt van nieuwe soorten dakmaterialen of nieuwe technieken worden toegepast. Ook bij projecten waarbij de moeilijkheidsgraad hoog ligt worden wij gevraagd projecten te begeleiden. Dit doen wij onder andere door sturing te geven aan de uitvoerende dakdekkers en er op toe te zien dat te gebruiken dakmaterialen worden verwerkt volgens  de verwerkingsvoorschriften van de producenten en de vakrichtlijn gesloten dakbedekkingsystemen worden gevolgd.

Het komt ook regelmatig voor dat een opdrachtgever projectbegeleiding wenselijk vindt. Een reden hiervoor kan zijn een slechte ervaring uit het verleden of gewoon een extra gevoel van zekerheid.

Ook voor projectbemiddeling kun je bij ons terecht. Zowel het dakdekkersbedrijf of de installateur die, door een overvolle planning, geen tijd heeft om een project uit te voeren als ook een opdrachtgever die ons het vertrouwen geeft een goed en betrouwbaar dakdekkersbedrijf te benaderen om het project te realiseren. Het dakdekkersbedrijf dient niet alleen betrouwbaar en vakkundig te zijn, wij vinden het ook van belang dat de dakdekker bij jou als opdrachtgever past. Hiertoe zijn we al vele malen succesvol geweest en hebben we, naar ieders volle tevredenheid, mooie projecten kunnen realiseren.

Wil je ook projectbegeleiding of is bemiddeling gewenst? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Wil je meer weten over onze diensten?

stel je vraag