Uitvoering

dakwerken-dakpunt

Een waterdichte zekerheid in dakwerken!

Door onze lange en brede ervaring, veelzijdigheid en complete aanbod hebben we ook in de uitvoering van dakwerken echt iets te bieden. In de regio Hardenberg, Overijssel, kunnen wij voor jou de dakdekkerswerkzaamheden zelf uitvoeren. We doen dit niet zomaar, we bespreken vooraf de mogelijkheden en de redenen om de uitvoering van het werk bij ons neer te leggen. Wat we absoluut niet willen is onze afnemers voor de voeten lopen, hier zijn we zeer alert op. Indien mogelijk proberen wij onze afnemers zelfs te betrekken bij de uitvoering.

Wij zijn bij uitstek jouw partner als het gaat om complexere dakwerken in nieuwbouw en renovatie. Voor de kleinere werken lopen we zeker niet weg, elk werk is voor ons even belangrijk, groot of klein. Ook het jaarlijks dakonderhoud is bij ons in goede handen. Door het maken van heldere afspraken weten wij wat jij verwacht en doen wij er alles aan om dat waar te maken!

Door ons het dakwerk te laten uitvoeren haal je veel zekerheden in huis. Brede en lange ervaring, vakkennis, precessie in afwerking, gegarandeerde éérste klas dakmaterialen en onze passie voor het (d)vak, kortom een waterdichte zekerheid!

Kennis maken? Benieuwd naar onze aanpak of wil je meer weten? Stel ons gerust je vragen!

 

Wil je meer weten over onze diensten?

stel je vraag