Dakmaterialen

Dakmaterialen

Groot geworden door klein te blijven!

Dakpunt dakmaterialen is al bijna 20 jaar actief als totaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingssystemen en dakproducten. Vanuit Hardenberg in Overijssel leveren wij onze dakmaterialen door heel Nederland en inmiddels ook Duitsland. Onze afnemers zijn dakdekkersbedrijven, installatiebedrijven en groothandel in dak en bouwproducten.

Wij zijn groot geworden door klein te blijven en meer te doen dan wat er van ons verwacht mag worden. Onze afnemers zijn bij ons echt belangrijk, groot of klein en dat ervaren ze elke dag! Zo zijn we bijvoorbeeld op werkdagen ook na 17.00 uur bereikbaar en is voor ons de zaterdag ook een werkdag. Ons afhaalmagazijn in Hardenberg is voor dakdekkers en installateurs uit de regio 24 uur per dag, 7 dagen per week open doordat zij zelf toegang hebben.

Wij leveren niet zomaar aan iedereen, wij zijn van mening dat je bij elkaar moet passen. Doordat je een visie deelt, elkaar leert kennen en begrijpen komen wij tot duurzame samenwerkingen met onze relaties. Ben je op zoek naar alleen een leverancier voor de scherpste prijs? Dan danken we je hartelijk voor je bezoek aan onze site, maar dan kunnen wij helaas niet veel voor je betekenen.

Naast een compleet assortiment dakmaterialen voor marktconforme prijzen, vind je in ons een actieve betrokken leverancier met passie voor het d(v)ak die je kan adviseren, ondersteunen en begeleiden mocht dit gewenst zijn. Bij ons begint de verkoop pas nadat het werk voltooid is! Wat we daarmee bedoelen? We dagen je graag uit dit zelf te ervaren!

 

Wil je meer weten over onze dakmaterialen?

Stel je vraag