Valbeveiliging

Valbeveiliging-dak

Om veilig je dakwerkzaamheden te kunnen uitvoeren raden we je natuurlijk aan gebruik te maken van goedgekeurde valbeveiliging. Er zijn tal van regels, eisen en normen op het gebied van veilig werken op hoogte.  We hebben hiervoor mooie goedgekeurde oplossingen voor handen voor zowel tijdelijke- als ook permanente valbeveiliging.

Tijdelijke valbeveiliging kan bestaan uit verplaatsbare aluminium of stalen hekken langs de dakrand. Ook kun je ervoor kiezen ankerpunten te gebruiken in combinatie met een vallijn en harnas. Deze ankerpunten kunnen na het voltooien van de werkzaamheden eventueel blijven zitten en ook gebruikt worden door een volgende bezoeker op het dak.

Een permanent valbeveigingsysteem is maatwerk, hiervoor maken we graag een afspraak om na te gaan wat de wensen zijn en hoe wij deze kunnen vormgeven conform de geldende eisen en normen. Zo weet je zeker dat je investeert in een deugdelijk valbeveiliging wat voldoet aan de huidige regelgeving en de risico’s op ongelukken beperkt wanneer er na montage mensen je dak op gaan.

Maak vrijblijvend een afspraak om je te laten informeren.

wil je meer weten over onze dakmaterialen en producten?

stel je vraag